“LÜTFEN ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM”

“LÜTFEN ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM”

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tertemiz bir Antakya için sürdürülen temizlik hizmeti kapsamında şehir genelinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. 

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şehir genelinde sorumluluk kapsamındaki 95 mahallelerde okul, sağlık ocağı, muhtarlık, park ve sokaklarda süpürge, yıkama, yabani ot temizliği, konteyner tasfiyesi ve ibadethane temizliği gerçekleştirildiği belirtildi. 

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirilen mahalleler şöyle sıralandı; Dutdibi Mahallesi, Üzümdalı Mahallesi, Bohşin ve Apaydın Mahalleleri, Tahtaköprü Mahallesi, Akevler Mahallesi, Sofular Mahallesi, İplik Pazarı Mahallesi, Saçaklı Mahallesi, Hacı Ömer Alpagot Mahallesi 

Antakya Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında vatandaşlara çevre temizliğine uyulması, çöp çıkarma saatlerine dikkat edilmesi ve çöplerin ağzı kapalı poşetler içerisinde konteynerlerin içerisine bırakılması konusunda hatırlatmada bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.