VALİ DOĞAN, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

VALİ DOĞAN, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Hatay Valisi Rahmi Doğan 21 Haziran Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda;

‘‘Türk Toplumunu birçok toplumdan ayıran en önemli unsurlardan biri “Aile” kavramıdır. “Aile” bir toplumu güçlü kılan en önemli öğelerdendir. Bu kutsal müessesenin adeta yapı taşlarından olan babalarımız, hayatları boyunca gözlerini kırpmadan, bütün olumsuzluklara karşı kendilerini feda etmektedirler. Bu anlamda sıkça duyduğumuz “Baba Adam” kavramı da toplumumuzun babalarımıza verdiği önemi özetlemektedir.

Gelecek nesilleri şekillendiren ve her türlü bilgi, birikim ve becerilerini sınırsızca bizlere aktaran, bir öğretmen şefkatiyle yaklaşan babalarımızın önemi yadsınamaz.

Yılın her günü hürmet etmekle onur duyduğumuz babalarımızı, bugün de bir kez daha hatırlamanın gururunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörü gibi önemli hasletlerle özdeşleşen babalarımızın, toplumumuzun vazgeçilmezlerinden olduğunu biliyoruz.

 Bu yıl da 21 Haziran’da kutlayacağımız “Babalar Günü” vesilesiyle şehitlerimiz başta olmak üzere, ömrünü adadıkları evlatlarını vatan toprağına gönderen babalarımızla birlikte bütün babalarımızın gününü kutlar, esenlikler dilerim. İfadelerine yer verdi.’’Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.