VALİ MASATLI, BAŞKANLIĞINDA GİRİŞİMCİLER TOPLANTISI YAPILDI

VALİ MASATLI, BAŞKANLIĞINDA GİRİŞİMCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde İlimizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatifleri Girişimcileri Toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcıları, ilgili kurum müdürleri ve kooperatif başkanlarının katıldığı toplantıda, kadın kooperatiflerinin faaliyet alanlarındaki güçlü ve zayıf yönler ile fırsat ve tehditler ele alınıp çözüm önerileri masaya yatırıldı. Ülkemiz ekonomisine kadınların katkısını Devletimizin, her daim önemsediğini ve bunun için de gereken desteği vermekten asla geri durmadığını vurgulayan Vali Masatlı, “Kadın girişimcilerimizi güçlü kılmak için sürekli bir gayret içindeyiz.

Biliyoruz ki sizler güçlü olursanız Ülkemiz daha güçlü olur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin liderliği ve öncülüğünde geliştirilen politikalarla kadın girişimcilerimizi ülkemiz ekonomisinin önemli bir paydaşı yapmakta kararlıyız ve bu konuda irade sahibiyiz.

Yöresel ürünlerimizin coğrafi işaretlemelerinin alınması hususunda kadın kooperatiflerimize büyük iş düşüyor. Kadim şehrimizin zenginliğine göre mevcut coğrafi işaretlemesi alınan ürünlerimizin sayısını yeterli görmüyoruz.

İlimizdeki sayısı 36 olan kadın kooperatiflerimizin bu anlayışla çok çalışması gerekiyor.

Sizler yeter ki bir irade ortaya koyarak bir hayalinizi gerçekleştirmek isteyin, Devletimiz ve Valiliğimiz her zaman yanınızda olacaktır.

Biz sizlere balık tutmayı da öğretmeyeceğiz; ülkemizin kadınları, balık tutmayı zaten biliyor.

Bizlerin sorumluluğu, siz balık tutarken yani üretirken, her anlamda sizlere destek olmaktır.” Dedi.

Daha sonra soru-cevap  kısmına geçildi.

Kadın girişimcilerin taleplerini dinleyen Vali Masatlı, ilgili kurum yetkililerine gerekli çalışmaların yapılması için talimatlarda bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.