Vali Doğan’dan Şehit Kurt’un Ailesine Taziye

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Afrin’de terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Kurt’un ilimiz Dörtyol İlçesi Yeşil Mahallesi’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Doğan’dan Şehit Kurt’un Ailesine Taziye

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Afrin’de terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Kurt’un ilimiz Dörtyol İlçesi Yeşil Mahallesi’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehidimizin için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından tüm şehitlerimiz için İlçe Müftüsü tarafından dualar edildi.Taziye ziyaretine Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yılmaz Kırgel, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin hazır bulundu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.