ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

HİZMET-İŞ SENDİKASI’NDAN ŞEHİT AİLELERİ ONURUNA YEMEK DÜZENLENDİ

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanlığı Kadın Komitesi, şehit aileleri ile bir araya gelmek amacıyla “Şehitlerimizle Yaşıyoruz.” adlı programı organize etti.
Antik Han Plaza’da düzenlenen organizasyona AK Parti Hatay İl Başkan Vekili Şaban Doğru, Antakya Belediye Başkan Vekili Niyazi Yıldırım, Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan, AK Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Şaban Kurt, Kadın Kolları İl Başkanı Sara Gök, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Abdullah Okur, Hizmet-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Sevda Temel, şehit aileleri, sendika üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanlığı Kadın Komitesi’nin ev sahipliği yaptığı gecede kısa bir konuşma yapan Kadın Komitesi Başkanı Sevda Temel; “HAK-İŞ Konfederasyonu, Hatay HİZMET-İŞ Sandikası İl Başkanlığı Kadın Komitesi olarak aziz şehitlerimizin anısını yaşatmak, değerli şehit ailelerimiz ile birlikte canlarını vatan uğruna feda eden evlatlarımızı yad etmek üzere organize ettiğimiz, “Şehitlerimizle Yaşıyoruz” programımıza hepiniz hoş geldiniz. Hizmet-İş Sendikası çatısı altında, göreve geldiğimiz ilk günlerden itibaren, değerli sendika başkanımız Ercan Salcan’ın önderliğinde, yalnızca sendika üyelerimize değil, şehrimizin dinamiklerine de yararlı olabilmek adına, projeler geliştirmeyi hedef edindik.
Bu hedefimiz doğrultusunda, Kadın Komitesi olarak, kadına ve aileye verdiğimiz önemle önceliğimizi, canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimizin ailelerine vermek istedik.
Burada evlatlarını, yalnızca “vatan sağ olsun” diyerek, al bayrağımız içerisinde toprağa veren, kendilerine olan minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyeceğimiz, değerli şehit ailelerimiz ile bir araya gelmiş olmaktan onur duyuyoruz.
Bizlerin yapabileceği, onlarla kucaklaşarak acılarına bir damla da olsa su serpebilmek, varsa bir sıkıntıları, bir arzuları yerine getirmek.
Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin aileleri olmak üzere tüm misafirlerimize bu anlamlı gecede teşrifleri ile bizleri onurlandırdığı için şükranlarımı sunuyorum.”
Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan ise konuşmasında Kadın Komitesi tarafından organize edilen bu anlamlı gecede şehit ailelerine teşekkürlerini ileterek, “Bugün burada bir araya gelebiliyorsak, evimizde rahatça uyuyabiliyorsak, nefes alabiliyorsak bunların hepsini aziz şehitlerimize borçluyuz. Bizlere bunu sağlayabilmek için canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimizin muhterem ailelerinin her daim yanlarında olduğumuzu, kendilerine olan minnet borcumuzun ödenmesinin mümkün olmadığını ifade etmek istiyorum. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Program Muhammet İpek Camii İmamı Rıza Ateş’in Kuran-ı Kerim tilaveti, şehitlerin anılarının yer aldığı barkovizyon gösterimi, şehit ailelerine hediye takdimi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.