TOGG’UN YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TOSYALI OLDU

TOGG’UN YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TOSYALI OLDU

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı seçildi. 2023 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı sonunda, şirketin yönetim kurulu üyeliklerinde değişiklikler yapıldı.

Genel Kurul sonunda TOGG’un yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Fuat Tosyalı, Ahmet Nazif Zorlu, Kamilhan Süleyman Yazıcı, Talip Altuğ Aksoy, Ali Taha Koç, Şerif Yavuz Tosyalı, Şenol Kazancı, Olgun Zorlu ve Hakan Ülken.

Dün gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında yapılan görev dağılımı sonucunda Hataylı iş insanı Fuat Tosyalı başkanlığa getirilirken, Ahmet Nazif Zorlu Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

REKLAM ALANI

TOGG’un yeni başkanı Fuat Tosyalı, ilk açıklamasında şunları söyledi:
“Kuruluşundan itibaren TOGG’a büyük katkı veren, fedakarlıkla çalışan kıymetli ortaklarımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Tuncay Özilhan’a, şirketimize ve ülkemize kattıkları değerler için müteşekkiriz. TOGG’la hedefimiz, ülkemizde ulaştığımız başarıyı 2025’te başlayacak olan ihracatımızla küresel pazarlarda da yakalamak. Yola çıkarken hedeflediğimiz şekilde, küresel bir teknoloji markası haline gelmektir. Yeni yönetim kurulumuza bu hedefimize ulaşma çabamızda başarılar diliyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.