ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN  ASFALT ATAĞI

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN  ASFALT ATAĞI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın kenti depremin etkilerinden kurtarma çalışmaları kapsamındaki asfalt atağının bir sonraki durağı Güzelburç Mahallesi İsmet İnönü Caddesi oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan İsmet İnönü Caddesi, vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda boydan boya asfaltlandı.

Antakya’mızı Birlikte İnşa Edeceğiz

Vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Asfalt çalışmalarımız Güzelburç Mahallemiz’de İsmet İnönü Caddesi’nde devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan caddenin vatandaşlarımızı mağdur ettiği ve ivedilikle asfaltlanması gerektiğini öğrendik. Bu doğrultuda sorumluluk alanımıza bakmaksızın bu mağduriyeti gidermek amacıyla caddemizi boydan boya beton asfalt ile kapladık. Ekiplerimiz, ilçemiz genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antakya’mız için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.