BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYA TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYA TEŞEKKÜRÜ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için çaba sarf eden herkese Antakya halkı adına teşekkür etti. Antakya’daki tarihi alanları dolaşarak kentin ayağa kaldırılması adına yapılacak çalışmaları yetkililere aktaran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un programına katılan Başkan Yılmaz, depremle yıkılan kentte devletin harcadığı enerjinin takdire şayan olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat verdiği talimat ile Antakya’nın eski canlılığına kavuşacağına inandığını belirten Başkan Yılmaz, yeni Antakya’nın daha sağlam temeller üzerine inşa edileceğini de söyledi. Antakya’da söyleyecek sözü olan, verilecek desteğe 1 tuğla koyan herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza Antakya’ya katkı sağlayan herkese en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAKANIMIZA ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Yılmaz Bakan Ersoy’un programının ardından yayınladığı mesajda; “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, AFAD koordinosyan merkezinde şehrimizle ilgili projeleri ve hizmetleri basın mensuplarıyla paylaştığı için teşekkür ederiz.Antakya’mızı en kısa sürede eskisinden daha güzel yapacakları müjdesiyle ilgili ziyaretinden ve özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.