Defne Hastanesi Doktorlarından Nöroloji Semineri

Defne Hastanesi Doktorlarından Nöroloji Semineri

Defne Hastanesi Doktorlarından Nöroloji Semineri

Özel Defne Hastanesinin alanında başarıları ile bilinen Nöroloji doktorları Uzm.Dr.Eser Aynacı ve Uzm.Dr.Arda Lüleci tarafından Hatay genelinde görev yapan doktorlar için gerçekleştirilen “Nöroloji Semineri” yoğun katılım ile gerçekleşti.Hatay Tabipler Odası toplantı salonunda gerçekleşen seminere  Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Haydar Mısırlıoğlu, İşletme müdürü Ozan Güngör, İşletme Müdür Yardımcısı  İbrahim Ünal, Hatay Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz ve Hatay’ın ilçelerinde görev yapan doktorlar katıldı.Seminerde Çocuk Nörolojisi Uzm.Dr.Eser Aynacı  6 ay- 6 yaş arasındaki çocuklarda, ateşe bağlı ortaya çıkan nöbetler olan Febril konvülziyon konusunda bilgiler verirken Nöroloji Uzm.Dr.Arda Lüleci de İskemik serebrovasküler hastaların acil servislerde değerlendirilmesi konusunda bilgilendirmeler yaptı.

Oldukça faydalı bilgilerin verildiği Nöroloji Seminerinde Çocuk Nörolojisi Uzm.Dr.Eser Aynacı   ve Nöroloji Uzm.Dr.Arda Lüleci aynı zamanda katılımcı doktorların sorularını da cevapladılar.Semineri çok faydalı bulduklarını ifade eden doktorlar  seminerde verdikleri faydalı bilgilerden dolayı Çocuk Nörolojisi Uzm.Dr.Eser Aynacı   ve Nöroloji Uzm.Dr.Arda Lüleci’ye şükranlarını sunarak Nöroloji Seminerinin gerçekleşmesini sağlayan Özel Defne Hastanesi yönetimine ve Hatay Tabipler Odasına teşekkür ettiler.Nöroloji Seminerinin finalinde tüm katılımcılara et döneri ikramında bulunuldu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.