CHP’NİN ŞAHİN KANADI KAZAN KALDIRDI

CHP’NİN ŞAHİN KANADI KAZAN KALDIRDI

Hakan Tiryaki’nin düzenlenen kongre tiyatrosuyla yeniden İl Başkanlığına seçildiği iddialarına tepki yağmuru yağmaya devam ediyor.
Partinin gerçek sahibi olan halkın partiden uzaklaştırıldığını belirten CHP’nin küskünleri, mevcut yönetimin genel merkez düzeyinde değişim isteyenleri de pasifize ettiğini, değişim sözlerinin yalnızca politik söylemlerden ibaret olduğunu belirttiler. Değişimin önce ilçe ve illerde başlamasını beklediklerini, ancak düzenin adamı olarak niteledikleri Tiryaki’nin kritik yerel seçimler öncesinde yeniden göreve seçilmesine anlam veremediklerini belirten vatandaşlar, partiye resmen bomba yerleştirildi açıklamasında bulundular.
CHP’NİN LİSTESİ MASADA DEĞİL SAHADA BELİRLENİR
CHP İl yönetiminin partide kritik noktada olanların amca, dayı, teyze ve kuzenlerinden oluştuğunu belirten CHP’nin şahin kanadı olarak nitelendirilen küskünleri, CHP’nin geleneğinde il ve ilçe listelerinin sahada partiyi zafere taşıyacak isimler ile doldurulması gerektiğini belirttiler.
TİRYAKİ’Yİ GENEL MERKEZE ŞİKAYET EDECEKLER
Tiryaki’nin ısmarlama listeler ile oluşturduğu il yönetiminin kazanacağı tek seçimin il başkanlığı seçimi olacağını, yerel seçimlerde ise hezimet yaşanacağını belirten siyasetin duayenleri, bu listeye genel merkezin dur demesini beklediklerini, konuyla ilgili de girişimlerde bulunacaklarını belirttiler.
Yerel seçimlere az bir zaman kala CHP’de kaynayan kazana genel merkezin nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.