BAYRAKDAR’DAN İFFET ZÜBEYİR GÖÇMEN İLKOKULU’NA ZİYARET

BAYRAKDAR’DAN İFFET ZÜBEYİR GÖÇMEN İLKOKULU’NA ZİYARET

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Vekili Cemal Gülistan ile birlikte İffet Zübeyir Göçmen İlkokulu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, eğitim camiasında önemli bir yere sahip olan okul idarecilerine tebriklerini iletti.

Bayrakdar, okul müdürlüğü görevine yeniden atanan Mustafa Çörtük’ü ve müdür yardımcılığı görevine yeniden atanan Ayhan Alkan’ı tebrik ederek, yeni göreve erişme başarıları diledi.

Bayrakdar, yaptığı açıklamada, “Bir 4 yıl daha okul müdürü olarak ataması yapılan Mustafa Çörtük arkadaşımıza ve bir 4 yıl daha müdür yardımcısı olarak ataması yapılan Ayhan Alkan kardeşimize hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

REKLAM ALANI

Bayrakdar, ayrıca eğitim yönetiminin sürekliliğinin ve liyakat esaslı görevlendirmenin önemini vurguladı.

İsmail Bayrakdar, tebriklerini sunarken, okul yönetiminin ve özverili çabalarının Hatay’daki eğitim kalitesine büyük katkılar gösterdiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.