VALİ MASATLI,  ALTINÖZÜ’NDE TEMASLARDA BULUNDU

VALİ MASATLI,  ALTINÖZÜ’NDE TEMASLARDA BULUNDU

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü’nde muhtarlarla bir araya geldi, ardından TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu.İlçe ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Vali Masatlı’nın Altınözü’ndeki programında Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü kurum amirleri ve muhtarlar da hazır bulundu.

İLK TOPLANTI MUHTARLARLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vali Mustafa Masatlı Başkanlığında, Altınözü ilçemizin mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamı Mehmet Sert, İlçe Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile mahalle muhtarlar katıldı. Toplantıda şu ana kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra hayata geçirilecek projeler ele alınarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.

VALİ MASATLI TOKİ İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Masatlı, muhtarlarla gerçekleşen toplantının ardından ilçede yapımı devam eden TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. Vatandaşa kısa sürede teslim edilmesi için yerinde inceleme yapan Vali Masatlı, yetkililerden süreç hakkında bilgi aldı. Örnek daireyi de inceleyen ve çok beğendiğini kaydeden Masatlı, Hatay’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Altınözü’nde de haber bekleyen depremzede aileleri kısa sürede kalıcı konutlarına kavuşturmanın tek hedefleri olduğunu kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.