BAŞKAN YILMAZ’A VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

<strong><strong>BAŞKAN YILMAZ’A VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR</strong></strong>

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehir genelinde yürüttüğü çalışmalar nedeniyle Başkan İzzettin Yılmaz ve belediye ekiplerine vatandaşlardan teşekkür geldi.

Antakya Belediyesi sorumluluğundaki alanları gece gündüz demeden temizleyen ekiplere teşekkür eden vatandaşlar, “Bize moral oluyor. Belediye ekiplerinin cadde ve sokaklarda temizlik yaparak çaba göstermelerine seviniyoruz. Şehirde yaşamın başladığı anlamı doğuyor ki bu bize moral oluyor” dediler.

Öte yandan Antakya Belediyesi sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin yapılan açıklama da ise şunlara yer verildi: “Yeniden Tertemiz bir Antakya için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece – gündüz vardiya sistemi ile aralıksız olarak çalışmalarını yürütüyor. Antakya’mızda asrın felaketi sonrasında yıkım olmayan, hemşerilerimizin gerek yaşamlarını sürdürdüğü gerekse esnafımızın hizmet verdiği alanlar başta olmak üzere konteyner kentler, çadır alanları, park ve yeşil alanlar, okullar ve resmi kurum çevrelerinde periyodik olarak kapsamlı temizlik çalışmalarımızı her gün yürütmekteyiz.

Bunlara ilaveten deprem sonrası hizmetlerine devam edebilen cami ve ibadethanelerimizin temizlikleri haftalık olarak sürdürülüyor. İbadethane temizliği hizmetlerimiz kapsamında son teknoloji araçlarımız ile ıslak ve kuru zeminler aynı anda temizleniyor, camilerimizin halıları yıkanıp aynı anda kurutularak beklemeye gerek kalmaksızın hemşerilerimizin huzur içerisinde tertemiz ortamda ibadetlerini icra etmeleri sağlanıyor. Caddelerimizde, sokaklarımızda, çarşı içerisinde ve kurumlar arası iş birliğimiz çerçevesinde ihtiyaç görülen noktalarda yıkama, süpürme işlemlerini sık sık gerçekleştiriyoruz” dendi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.