MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY’I GURURLANDIRDI

MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY’I GURURLANDIRDI

AK PARTİ’NİN DİREKSİYONU ÖZEL’E EMANET

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Türkiye Buluşmaları’nı değerlendirme toplantısı kapsamında AK Parti genel merkezinde basın mensuplarıyla buluştu.

AK Parti Teşkilat İşleri Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen toplantıda başrolde yer alan Vekil Özel, AK Parti’nin 2028 vizyonunun ortaya koyulduğu projede önemli yer edindiğini bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiyi emanet ettiği kadroda yer alarak Hatay’ın gururu olan Milletvekili Özel, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu, kendilerinin de milletin temsilcileri olduğunu belirtti. Gerçekleşen toplantının ardından gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı’ya konuşan Özel, üstlendikleri ateşten gömleğin hakkını vereceklerini ve 2028 vizyonunun yeniden kalkınma ve refah üzerine olacağını kaydetti.

REKLAM ALANI

ÖZEL: MİLLETİMİZ YETKİYİ AK PARTİ’YE VERMİŞTİR

Toplantının ardından gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı’ya konuşan Milletvekili Özel AK Parti’nin gündeminde kalkınma ve hizmet olduğunu, erken seçimin suni bir gündem olduğunu kaydetti. Erken seçim söylentilerine yönelik açıklama yapan Milletvekili Özel; “Bizim hiç böyle bir tartışmamız yok, böyle bir gündemimiz yok. Milletimiz nihayetinde Cumhur İttifakı’na, AK Parti’ye bir yetki vermiştir. Bu yetkiyi de sonuna kadar kullanmak niyetindeyiz. Ülkemizin hem bölgesel hem kendi içerisinde sorunları var. Bu sorunları çözmemiz lazım. Gereksiz tartışmalarla siyasette suyu bulandırmanın hiçbir anlamı yok. Biz CHP Genel Başkanı’nın bu gereksiz tartışmaları bırakıp varsa Türkiye’ye, Türkiye’nin meselelerine dair söyleyecek sözü, onları kürsülerde söylemesini arzu ederiz ve bekleriz” ifadelerini kullandı.Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.