HOLLANDA HATAY’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTACAK

HOLLANDA HATAY’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTACAK

Hollanda Konsorsiyumu Hatay’da 450 konut yanı sıra 84 işyeri yapacak. Dev proje için geri sayım başladı.

Projenin adım adım yürüdüğünü söyleyen heyet temsilcileri ‘Hatay’a güzel bir konut projesi kazandırmak istiyoruz” dediler. Büyük yıkımlara sebep olan 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da her türlü afete dayanıklı 450 konut ve 84 iş yerinden oluşan modüler mahalle inşa etmek üzere çalışmalar yürüten Hollanda Konsorsiyum heyeti Hatay’da ki çalışmalarını sürdürüyor. Toplantılara, Hollanda’nın Türkiye Büyükelçiliği Ticari Ataşeliği, Hollanda İşverenler Birliği (NL WORKS), Amsterdam Belediyesi Yetkilileri, Kuiper Compagnons, De Meeuw ve DMT gibi alanında uzman inşaat şirketlerinin temsilcileri katıldı. Konutlarla ilgili master plan, projenin teknik, işlevsel, hukuki yönleri ve finans ve tasarım konuları üzerinde yoğun şekilde çalışmalar yapılan toplantılar sonrası heyet kentte birtakım ziyaretler düzenleyerek proje ortaklarıyla istişarelerde bulundular.

”PROJENİN HATAY’A YARARLI OLMASINI DİLİYORUZ”

Heyet adına konuşan proje ortaklarından NL Works Başkanı Frank Eyssen, “Çok donanımlı bir çalışma ekibi kurduk. Projenin zor noktalarının çözümü için çalışmalara devam ediyoruz. Projenin sağlıklı ilerlemesi için birlikte olmamız çok iyi. Bizim için en önemlisi bu projeyi komple bitirmek. Bu projenin tamamlanmasını ve Hatay’a yararlı olmasını diliyoruz, bunun için de çok fazla zaman harcıyoruz. Projeyi yürütenler olarak çok açık ve net bir şekilde sorumlulukları yerine getiriyor ve projeyi şeffaf şekilde yürütüyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.