YENİ SAMANDAĞ İÇİN AK PARTİ

YENİ SAMANDAĞ İÇİN AK PARTİ

AK Parti Samandağ ilçe Başkanı Ahmet Toysal, geleceğin Samandağ’ında AK Parti belediyeciliğinin izlerini yaşatmak için kapı kapı dolaşıyor.

İlçeye bağlı mahallelerde mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan Başkan Toysal, ilçe yöneticileri ile birlikte AK Parti’nin çalışmalarını vatandaşlara ileterek Samandağ’ın geleceğinin AK Parti belediyeciliği ile şekillenmesi için vatandaşlar ile hemhal oluyor. Başkan Toysal, ilçeye bağlı Kapısuyu, Yoğunoluk, Oba Mahalleleri’nde vatandaşları ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeni Samandağ ve Hatay’ın AK Parti ile gönül belediyeciliği ile mümkün olduğunu vatandaşlara aktaran Başkan Toysal, vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde siyasi görüşlerine değil, kentlerinin geleceğine oy vermelerini istedi. Türkiye’nin en zor ilçesinde AK Parti belediyeciliği için çalışmalarını gayretle sürdüren Toysal’ın çalışmaları ile AK Parti’nin rekor oy çıkarması bekleniyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.