REKTÖR HEYETİNDEN HMKÜ’YE ZİYARET

REKTÖR HEYETİNDEN HMKÜ’YE ZİYARET

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesini ziyaret ederek kampüste incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erhan Yengil ve Prof. Dr. Mehmet Turan tarafından ağırlanan misafir rektörlere, üniversitenin mevcut çalışmaları ve projeleri hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Makam ziyaretinin ardından, heyet kampüsü gezerek merkezi derslikler, yapım süreci devam eden 100. Yıl Köyü, Ortez Protez Merkezi ve Engelli Girişimcilik Merkezi gibi önemli projeleri yerinde inceledi. Üniversitenin bu projelerle özellikle eğitimde ve sosyal sorumluluk projelerinde attığı yenilikçi adımlar hakkında bilgi alan rektörler, yapılan çalışmaları takdirle karşıladılar.

REKLAM ALANI

Misafir rektörler, üniversitenin gelişen altyapısı ve topluma yönelik projeleriyle bölgeye sunduğu katkıları övgüyle dile getirerek çalışmalarda başarı dilediler. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.