ADANA’DAN KARDEŞ OKULLARINA SEVGİLERİNİ GETİRDİLER

ADANA’DAN KARDEŞ OKULLARINA SEVGİLERİNİ GETİRDİLER

Adana Emine Sapmaz İlkokulu “Bir kalem bir defter” şiarıyla yola çıktı ve Subaşı M. Akif İlkokulunu, ‘Kardeş’ okul seçti.Adana Emine Sapmaz İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Subaşı M. Akif İlkokuluna ‘Gönül Dahil’ diyerek sevgisini götürdü.

Okul yönetimi, bu dayanışmanın ikinci dönemde de devam edeceğini belirttiler.Defne Belediye Meclis Üyesi Ühmet Bilgin, yapılan desteğe teşekkür ederek, “Burhan Tat Adana’da görev yaptığı okulda, öğrenci velileri güzel insanlarla topladıkları destekleri Subaşı Mehmet Akif okuluna getirip öğrencilere dağıttılar. Bu güzel dayanışma örneği sonrasında dostlarla kısa ama çok hoş ve özlem dolu vakit geçirdiğimiz bir buluşma oldu. Gönül dahil olunca umut büyür bu topraklarda. Okul müdürümüz Aydın Çalışkan ve öğretmenlerimizin duyarlılığı ve bu dayanışmaya sahip çıkması çok kıymetliydi.Bu çok anlamlı çalışmada emeği geçen herkesin gönlüne ve yüreğine sağlık” diye konuştu.
BURHAN TAT KİTABININ TÜM GELİRİNİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLAYACAK
Bu arada şehrimizin değerli yazarlarından Burhan Tat kitaplarını imzalayıp hediye etti.
Burhan Tat, yakın zamanda çıkacak 3. Kitabının tüm gelirini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.