TŞOF HEYETİ HATAY’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

TŞOF HEYETİ HATAY’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki heyet, depremle sarsılan Hatay’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Yiğiner başkanlığındaki heyet ilk olarak Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile görüşme gerçekleştirdi. Heyet ardından Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde esnaf temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

TŞOF HEYETİ İLK ZİYARETİ VALİ MASATLI’YA GERÇEKLEŞTİRDİ

REKLAM ALANI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Kabulde Türkiye Şoförler Federasyonu temsilcileri ile Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz da hazır bulundu. Hatay’da depremin etkilediği şoför esnaflarının sorunlarını yerinde görmek ve sorunlara çözüm bulunması adına Hatay’a ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden Yiğiner, Vali Masatlı’ya kabulünden ve şoför esnafına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Masatlı da heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, şoför esnafının sorunlarının çözümünde her türlü işbirliğine hazır olduğunu kaydetti.

HESOB’DA ESNAF TEMSİLCİLERİ DİNLENDİ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, HESOB’da oda başkanlarıyla biraraya geldi. Şoför esnafının çözüm bekleyen genel konularını istişare eden Yiğiner, ayrıca esnaf temsilcilerini de dinledi. Depremle yıkılan Hatay’ın ayağa kalkması adına tüm imkanlarının deprem bölgesinde olacağını kaydeden Yiğiner, tüm esnaf temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. HESOB Başkanı ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay’a gelerek esnafların sorunlarıyla yakından ilgilenen Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.