KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

Diyanet Vakfı Bu yıl “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sözüyle vatandaşlardan Arefe Günü Akşam Vaktine kadar bağış toplayacağını duyurdu. Camilerde Cuma Hutbelerine konu olan proje ile Yurt içi Kurban Fiyatları 890, Yurt Dışı Kurban Fiyatları ise 725 lira oldu.Her Kurban Bayramında olduğu gibi bu yılda bağış kampanyasını sürdüren Diyanet Vakfı, yurt dışında birçok Müslüman coğrafyasına kurban ulaştırırken, vatandaşlara da katkıda bulunması için çağrı da bulundu.

SON GÜN 9-10 AĞUSTOS

Son gün tarihleri olarak Bankalarda 9 Ağustos Cuma, müftülüklerde ise 10 Ağustos Cumartesi akşam vaktine kadar zaman olduğunu belirten Diyanet çalışanları “Kurbanın Paylaşmak” olduğunu ifade ederken bu yılda Kurbanı Paylaş Kardeşinle Yakınlaş fikriyle hareket ettiklerini dile getirdi.İl Müftülüğünde yapılan Açıklama da ise, “Bu yılda Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Yüce Rabbimiz yapacağınız bağışları şimdiden kabul etsin. Yurt dışında geçtiğimiz yıl 1 milyonun üzerinde Kurban etini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Kurban kesilirken maksat et yemek değil, Allah’a takva yoluyla yaklaşmaktır. Unutmayın ki; kesilen kurbanların ne etleri ne canları Allah’a ulaşmaz. Ulaşan takvadır.” İfadeleri yer aldı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.