A101’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NE YÖNELİK PROJE

A101’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NE YÖNELİK PROJE

A101, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanlarına yönelik proje geliştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, A101, online alışveriş platformu denebunu.com ile yürüttüğü iş birliği çerçevesinde, bu özel günde, çok amaçlı bir kutu tasarlayarak sokak hayvanlarını unutmadı.

Proje kapsamında içerisinde besleyici mamalar bulunan ve kedi evine dönüşebilen özel tasarım kutular aracılığıyla sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik farkındalık çalışması yapılacak.

İçerisinde özel olarak seçilmiş besleyici mamalar ve mama kapları bulunan kutular, aynı zamanda kedi evine dönüşme özelliğiyle soğuk kış günleri yaklaşırken sokak hayvanları için barınma imkanı sağlıyor.

Pratik bir şekilde kedi yuvasına dönüştürülebilen sevimli kutular, soğuk havalarda sokak kedilerinin sıcak bir sığınak olarak kullanabileceği bir yuvaya dönüştürülebilirken, aynı zamanda uçlarında yer alan bölümlere yerleştirilen mama kapları ile tüm sokak hayvanlarının faydalanabileceği çok amaçlı bir beslenme noktası olarak da değerlendirilebiliyor.

Soğuk kış günleri yaklaşırken sokak hayvanlarının bu dünyada insanlarla beraber yaşadığına dikkat çeken proje vasıtasıyla, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel sosyal medya platformlarında paylaşımlar yapılarak farkındalık oluşturulması da amaçlanıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.