TOPRAK KAYMASI NEDENİYLE BOŞALTILAN BİNA ÇEVRESİNE İSTİNAT DUVARI YAPIMINA BAŞLANDI

 TOPRAK KAYMASI NEDENİYLE BOŞALTILAN BİNA ÇEVRESİNE İSTİNAT DUVARI YAPIMINA BAŞLANDI

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde, temel kazısı yapılmış arsada oluşan toprak kayması nedeniyle tahliye edilen yakındaki binanın çevresine istinat duvarı inşası için çalışma başlatıldı. Ekinci Mahallesi 2901. Sokak’ta bina inşaatı için temel kazısı yapılmış arsadaki hafriyat çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi.Çevredekilerin bilgi vermesi üzerine bölgeye polis, itfaiye, zabıta ve sağlık ekipleri sevk edildi.Alınan çevre güvenliğinin ardından toprak kaymasının oluştuğu yerin yanında, 24 hanenin bulunduğu 7 katlı apartmandaki vatandaşlar evlerinden tedbiren tahliye edildi.İtfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından bina, zabıta tarafından girişine uyarı levhası konularak mühürlendi.

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde, temel kazısı yapılmış arsada oluşan toprak kayması nedeniyle tahliye edilen yakındaki binanın çevresine istinat duvarı inşası için çalışma başlatıldı. ( Mehmet Bayrak – Anadolu Ajansı )

İstinat duvarı yapımı için çalışma

Temel kazısı yapılmış arsaya istinat duvarı yapımı için çalışma başlatıldı.İş makineleriyle sürdürülen çalışmada, duvarın yapılacağı bölge kazılmaya başlandı.Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve tahliye edilen binanın sakinlerinin evlerine dönmesi amaçlanıyor.Tahliye edilen binada yaşayanlardan Mustafa Basık, AA muhabirine, geceyi dışarıda geçirmek zorunda kaldıklarını, çalışmaların bir an önce bitmesini ve evlerine dönmek istediklerini söyledi.AFAD ekipleri de bölgede inceleme yapacak.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.