KIZILAY GÖNÜLLÜSÜ OLMANIN HAKLI GURURUNU ANLATTI

KIZILAY GÖNÜLLÜSÜ OLMANIN HAKLI GURURUNU ANLATTI

Dünya Gönüllüler Günü Sempozyumunda Kızılay Hatay Şubesi, Kızılay gönüllüsü olmanın haklı gururunu anlattı.

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Kızılay Hatay Şube, Antakya Şube, Defne Şube, Hatay Toplumsal Hizmet Merkezi, Hatay Toplum Merkezi, Kızılay Kadın Hatay, Genç Kızılay Hatay ve HMKÜ Genç Kızılay Gönülleri ile birlikte Üniversiteli gençlerimizle bir araya geldiklerini ifade etti.

İyiliğin gelecekteki en önemli taşıyıcısı olan gençlerimize Kızılay Faaliyetleri Kızılay Birimlerinin çalışmaları ve Gönüllü çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk diyen Özbakış, yaptığı açıklamada “Birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde gönüllülük esaslı çalışmaların çok önemli bir yer edindiğine vurgu yaptık.

Gönüllü çalışmaların insanının bilgi, beceri ve deneyimini faydalı bir amaç için aktarabilmesini sağlayacağını, sahip olduklarını başkalarıyla paylaşmayı öğreteceğini ayrıca yeni kocaman bir sosyal çevre edinebileceğini, bir ekibin bir ailenin parçası olacağını, kendini farklı alanlarda geliştirebilecek olup, faydalı ve iyi hissedeceğini en önemlisi de Kızılay Gönüllüsü olmanın gururunu anlattık.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.