AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’DAN, HASSA TÜNELİ MÜJDESİ

Hatay Milletvekili Doç, Dr. Hüseyin Yayman, bölgemizi yakından ilgilendiren, ekonomik gelişmeyi beraberinde getirecek olan Hassa Tüneli projesindeki çok önemli gelişmeyi Hatay halkıyla paylaştı.

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ  HÜSEYİN YAYMAN’DAN, HASSA TÜNELİ MÜJDESİ

Hatay  Milletvekili Doç, Dr. Hüseyin Yayman, bölgemizi yakından ilgilendiren,  ekonomik gelişmeyi  beraberinde getirecek olan  Hassa Tüneli projesindeki  çok önemli gelişmeyi  Hatay halkıyla paylaştı. Yayman, bu yıl içerisinde  ilk  kazmanın vurulacağını açıkladı. Hatay’ın ihtiyaçları olan her hizmetin gelmesi noktasında    işin takipçisi olan  Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Mehmet Cahit Turhan’ı,   milletvekili   Hacı Bayram Türkoğlu ile beraber  ziyaret ettiler. Bölgemizin kaderini değiştirecek, binlerce insana iş imkanı getirmesine kesin gözüyle bakılan Hassa Tüneli  konusunu  masaya yatıran  Milletvekilleri  Yayman ve  Türkoğlu bu toplantının  önemli ayrıntılarını  bölge halkıyla paylaştılar.  Milletvekili Yayman Hassa Tüneli projesinin tamamlandığını  ve bu yıl içerisinde ilk kazmanın vurulacağı müjdesini verdi.  Yayman, Hassa Tünelinin yap-işlet-devret modeliyle bu yıl yapımına  başlanacağını vurguladı. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.