ALTINÖZ: YENİDEN REFAH HATAY’A DAMGA VURACAK

ALTINÖZ: YENİDEN REFAH HATAY’A DAMGA VURACAK

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Yeniden Refah Partisi’nin 31 Mart seçimlerinde Hatay’a damgasını vuracağını kaydetti.

İl Başkanı Altınöz, kent genelinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Altınöz, esnaf ziyareti sırasında bazı vatandaşları partiye üye yaptı. Vatandaşlarla sohbet edip, isteklerini dinleyen Altınöz’e Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayları ve partililer de eşlik etti. Ardından esnafın sorunlarını dinleyen Altınöz, “Esnafımız satışların olmamasından ve kiraların ödenememesinden yakınıyor. Yerel seçimlerde böyle bir tabloyla karşı karşıyayız. Bu bakımdan da Hataylı kardeşlerimiz Yeniden Refah’a oy vereceklerini ifade ediyorlar. Bu sefer Refah diyorlar. Refah’ın vakti geldi ve bizi bu sıkıntılardan ancak Erbakan kurtarır diyorlar. Bu da Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi kadrolarıyla mümkün. İnşallah Hatay Büyükşehir Belediyemizde ve ilçe belediyelerimizde seçimleri kazanacağız” dedi.

“1 NİSAN’DA BELEDİYELERDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPACAĞIZ”

Altınöz, “1 Nisan’da Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde ve ilçe belediyelerinde devir teslim töreni yapacağız. Aynı zamanda belediye başkanlarına da teşekkür edeceğiz. Orada da teşekkürler Hatay konuşması yapacağız. Şimdi biz Hatay’da eksik kalan icraatları Yeniden Refah Partisi’nin milli görüş belediyeciliğini adil görüş sistemiyle birlikte ahlaklı belediyecilik sloganıyla inşallah tekrar o ruhu yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

“ŞU AN TÜRKİYE’DE EN ÇOK ÜYE ARTIŞI SAĞLAYAN PARTİ YENİDEN REFAH PARTİSİ”

Altınöz, “Hatay’ımızda kardeşlerimiz bize inanılmaz bir şekilde teveccüh ediyor. Üye olmak için sıraya giren insanlar var. İmza atmaktan elimiz yoruldu. Şu an Türkiye’de en çok üye artışı sağlayan parti Yeniden Refah Partisi. Genel itibariyle şu anda ekonomik sıkıntılardan dolayı bu yerel seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını bir genel seçim gibi oylanacağını ifade edebiliriz. Vatandaşın önceliği şehrimizin işinin ehli kadrolarla yenilenmesi ve bir an önce ayağa kalkmasıdır” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan adaylarına çok güvendiklerini kaydeden Altınöz, tüm vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde destek isterken, 31 akşamı Yeniden Refah’ın bayrağını Hatay’ın burçlarına dikeceklerini söyledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.