BU ZİYARET ARADAKİ BUZLARI ERİTTİ Mİ?

BU ZİYARET ARADAKİ BUZLARI ERİTTİ Mİ?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerinden bu yana bir çok platformda ve siyasi kulislerde aralarında sorunlar olduğu iddia edilen Millet İttifakının ortakları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı . Lütfü Savaş ve İyi Parti Hatay İl Başkanı A. Şefik Çirkin gerçekleşen bu ziyaretle tüm polemiklere son noktayı koymuş oldu. 

İyi Parti Hatay İl Başkanı A. Şefik Çirkin’de, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ta bu güne kadar katıldıkları tüm programlarda aralarında bir husumet bulunup bulunmadığına yönelik sorulara: “Memleket meseleleri haricinde aramızda kişisel bir sorun hiçbir zaman olmamıştır” cevabını verirken,  başkanlar  dün yapılan taziye  ziyaretle de söylemlerindeki samimiyeti ortaya koymuş oldular.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sosyal medya hesabından İyi Parti Hatay İl Başkanı A. Şefik Çirkin’in ziyareti konusunda yaptığı açıklamada: ”Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti’nin Hatay İl Başkanı Sayın Şefik Çirkin’e gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.