BAŞKAN YILMAZ ESNAFA KOL KANAT GERDİ

BAŞKAN YILMAZ ESNAFA KOL KANAT GERDİ

Esnaf babası olarak da bilinen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem felaketi ile sarsılan Antakya’da Uzun Çarşı ve Meydan Çarşısı’ndaki esnaflara kol kanat gerdi.

Her daim esnaftan yana aldığı tavır ile her kesimin takdirini kazanan Başkan Yılmaz, her fırsatta olduğu gibi bugün de çarşıyı gezdi. Yaralarını sarma telaşı içinde olan esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnafa sahip çıkan politikaların devamının geleceğini belirterek esnaflara güvence verdi.

Esnafımızla İstişarelerde Bulunduk

Her daim esnafın yanında ve hizmetinde olduğunu bir kez daha dile getiren Başkan Yılmaz, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Esnafımızın yaralarını sarmak, çarşımızı yeniden ayağa kaldırmak için üzerimize düşeni yapacağız. Meclis üyelerimiz ile birlikte çarşı esnafımızı ziyaret ederek istekleri ve önerileri konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.

Esnaflardan Başkan Yılmaz’a Teşekkür

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin onursal başkanlığı sıfatı da bulunan Başkan İzzettin Yılmaz’ın her zaman yanlarında olduğunu belirten esnaflar, ziyaretinin yanı sıra ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.