AKGÖL ADAYLIĞINI AÇIKLADI: “ŞEFFAF BİR BARO İÇİN ADAYIM”

AKGÖL ADAYLIĞINI AÇIKLADI: “ŞEFFAF BİR BARO İÇİN ADAYIM”

Hatay’ın başarılı avukatlarından Sinan Akgöl, daha şeffaf bir baro yapılanması hayata geçirmek adına Hatay Barosu’nun olağan kongresi öncesinde başkan adaylığını açıkladı.

Baro’da gücün değil, sözün gücünün hakim olacağı bir anlayışın egemen olacağını ifade eden Akgöl, savunma mekanizmasının daha güçlü hale getirileceğini ve yönetimde gerçekleştirecekleri zihniyet değişimi ile avukat için baro anlayışını hakim kılacaklarını kaydetti.

FARKLI SESLERİN OLDUĞU KORODA ORKESTRA ŞEFİ BARO BAŞKANI OLACAK

REKLAM ALANI

Akgöl, adaylığıyla ilgili gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Farklı fikirler zenginlik kabul edilecek ve bunların aktif değerlendirilmesiyle, bütünün hayrına olan fikirler uygulanacaktır. Gökkuşağındaki renkler gibi farklı fikirlerin de son ana fikir öncesindeki hali yağmurdan önceki şimşekler gibidir. Sonuç, gökkuşağı güzelliği olacaktır ve bunu sağlayacak olan orkestranın şefi baro başkanı olacaktır. Kendini bilmek erdemdir. Çatışma yönetimi, müzakere ve orkestra şefliği konularındaki yeteneklerimizi sivil toplum örgütlerinde göstereceğiz. Farklı sesleri iletişim arızası olmadan musikiye dönüştürebiliyorum ve bu yeteneklerimi baromuzda da uygulayacağım. Bir kez seçilince devamlı seçilmek gibi bir düşüncem yok. Genç meslektaşlarımıza görevimi onurlu bir şekilde teslim etmek isterim. Baromuzu eski geleneklerine geri getirmek için çaba sarf edeceğim. Temsili kuvvetli, etkin ve lobiciliği en hızlı kullanan bir baro oluşturmak için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

GENÇ AVUKATLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIM

Akgöl, meslekte geçirdiği uzun süre zarfında edindiği bilgi ve tecrübeleri meslektaşlarıyla paylaşma arzusunu ifade ederek genç avukatların bakış açısına yaklaşmanın kendisini bu görev için tekrar aday olmaya yönelttiğini söyledi. Atatürk’ün gençliğe duyduğu güvenle genç meslektaşlarıyla birlikte çalışmayı hedeflediğini vurgulayarak, “Baromuzu temsil etme fırsatı tanınırsa, her daim baromuza bağlı tüm meslektaşlarımız için bütünleştirici, kucaklayıcı ve destekleyici olacağımdan ve nihayetinde baroyu Cumhuriyetin değerlerine sahip bir şekilde teslim edeceğimden şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Akgöl, Daha İyi Avukatlık Mümkün” hedefi ile kurullara seçilecek meslektaşlarımla birlikte, daha güçlü bir Hatay Barosu için çalışacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.