ALİ KOÇ HATAY’A HAYRAN KALDI

ALİ KOÇ HATAY’A HAYRAN KALDI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Hikmet Çinçin, Süper Lig 23’üncü hafta maçında oynayacakları Hatayspor maçı için Hatay’a gelen Fenerbahçe yöneticilerini ağırladı. ATSO hizmet binasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulüp Başkan Vekili Erol Bilecik ve kulüp yöneticilerini ağırlayan Çinçin’e AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz de eşlik etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Fenerbahçe gibi köklü bir camianın başkan ve yöneticilerini medeniyetler şehri Hatay’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. ATSO tarafından kurulması planlan Hatay müzesinin eserlerinin bir kısmını inceleme fırsatı bulan Ali Koç, eserleri çok beğendiğini söyledi.
HATAY’IN LEZZETLERİNE TAM PUAN
Başta künefe olmak üzere, Antakya sürküsü, (çökeleği), kağıt kebabı, tuzlu yoğurt ve Samandağ neyi gibi önemli ürünlerin coğrafi işaretlerinin alınmasında başrol oynayan ATSO, bu değerleri Başkan Koç’a tanıttı. Konuyla ilgili kendisine verilen bilgileri dikkatle dinleyen Başkan Koç, gastronomi alanında coğrafi işareti alınan ürünlerin tadına tek tek baktı. Hatay’ın lezzetlerini çok beğendiğini dile getiren Başkan Koç, böylesi önemli değerlerin coğrafi işaretinin alınmış olmasının oldukça değerli olduğuna vurgu yaptı. Çinçin, Ali Koç’a ve Erol Bilecek’e Samandağ neyi hediye etti.

KOÇ’TAN ÇİNÇİN’E İMZALI ASR-I FENER HEDİYESİ
Başkan Çinçin, Başkan Koç’a Antakya Mobilya Ortak Üretim Merkezi (ANMOGEP) tarafından kendisi için özel yaptırılan Fenerbahçe logolu bir ayna hediye etti.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise 1907 Fenerbahçe Derneği’nin, Fenerbahçe Kulübü’nün tarihini gelecek nesillere aktarması amacıyla 100. yıl anısına hazırlattığı ”Asr-ı Fener” kitabını imzalayarak Başkan Çinçin’e hediye etti. Çinçin, toplam 2007 adet basılan ve biri kendisine hediye edilen bu güzel eser için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Başkan Koç, gerçekleşen ATSO ziyaretinde üzerinde Fenerbahçe yazılı olan pastayı kesti ve üzerinde kendi isminin yer aldığı künefenin şerbetini döktü.
Hatay’a gelişlerinde ve ATSO ziyaretlerinde karşılaştıkları yoğun ilgiliye teşekkür eden Başkan Koç, kendilerini ağırlayan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ve tüm Hataylılara teşekkür etti.
Fenerbahçe heyetinin ATSO ziyareti karşılıklı güzel dilekler ve günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.