LÜTFÜ SAVAŞ İÇİN ÇEMBER DARALIYOR

LÜTFÜ SAVAŞ İÇİN ÇEMBER DARALIYOR

YETKİLİLİ MERCİLER YEŞİLDAL’IN İDDİALARINI MUTLAKA İNCELEMELİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal HBB binası önünde partili belediye Başkanları ve parti yetkilileri ile beraber basın toplantısı düzenledi ve HBB Başkanı Lütfü Savaş ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atarak “Bu iddialar cumhuriyet Savcıları ve Emniyet güçleri tarafından ciddiyetle incelenmelidir dedi.” HBB Mülkiyetinde bulunan bazı tarihi binaların önce restore edildiğini daha sonra restorasyon için 2021/316675 nolu ihale ile 42 milyon liraya ihale edildiğini belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal “Bu para Hatay halkının parasıdır ama maalesef bu şekilde birilerini zengin etmek için bu şekilde çarçur ediliyor” dedi.

Cumhuriyet savcılarını ve emniyet yetkililerini bu konuda acilen göreve davet ediyorum diyen AK Parti İl Başkanı Yeşildal “tarihi evlerde acilen yer tespiti yapılmalı ve bu ihale acilen iptal edilmelidir.” dedi.

FUAR ALANIN SATIŞI DURDURULSUN

HBB’nin ihale ile satışa çıkardığı çevre yolu üzerindeki fuar alanının satışının durdurulması gerektiğini belirten AK Parti  Hatay İl Başkanı Yeşildal “Bu alanın satışı daha önce HBB meclisi tarafından reddedilmiş olmasına rağmen tekrar ihaleye çıkartılarak satılmak isteniyor. Encümen de bulunan beş üyemiz bu satışa muhalefet şerhi koymuş olmasına rağmen keyfi bir şekilde tekrar satışa çıkarıldı. İlimizin önemli değerleri olan bu yerlerin satışını durdurmak için bölge idare mahkemesine dava açmış durumdayız. Aynı şekilde Antakya Ticaret ve sanayi odası ile Hatay Esnaf ve sanatkarları birliği de yargıya müracaat etmiş bulunuyor” dedi. HBB Yönetiminin Hatay’a hizmet yerine Hatay’da toplumda gerginlik çıkartmak istediğini ifade eden İl Başkanı Yeşildal “HBB Başkanı Lütfü Savaş kendi seçmenini konsolide etmek istiyor. Ama biz cumhur ittifakı olarak Hatay da bu oyunun oynanmasına asla müsade etmeyeceğiz “ dedi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.