DÜNYA REKORU YAYLADAĞI’NDA KIRILACAK

DÜNYA REKORU YAYLADAĞI’NDA KIRILACAK

Türkiye’nin dünyaca ünlü serbest dalış sporcusu Şahika Ercümen Yayladağı’nda Serbest Dalış Dünya Rekoru Denemesi gerçekleştirecek. Yayladağı’nın tertemiz koylarının ve berrak suyunun dünyaya tanıtılmasını amaçlayan Başkan Yalçın, fahri Yayladağılı unvanını addettiği başarılı sporcuyu daha önce de defalarca ilçede çeşitli programlarda ağırlamıştı. Başarılı sporcunun rekor denemesine uluslararası arenada tanınan çok sayıda sporcu da katılım gösterecek.

BAŞKAN YALÇIN TÜM SPORSEVERLERİ DAVET ETTİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, tüm sporseverleri rekor denemesinin gerçekleştirileceği programa davet etti. Başkan Yalçın açıklamasında; “Dünya rekor denemesi için geri sayım başladı. 16-19 Ekim tarihleri arasında Milli Sporcumuz Sn. Şahika Ercümen ve Uluslararası Sporcuların katılımıyla Karamağara Dalış Akademisi açıklarında Serbest Dalış Dünya Rekoru Denemesi yapılacaktır. Tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.