KAŞIKÇI, DEPREM KOMİSYON’UNDA

KAŞIKÇI, DEPREM KOMİSYON’UNDA

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan TBMM Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirerek divan seçimini yaptı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu Başkanlığa , AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i Başkanvekilliğine, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ı Komisyon sözcülüğüne  ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yı katip üyeliğe öneren önerge komisyon üyeleri tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

Yüksek İnşaat Mühendisi olan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı doktorasına Selçuk Üniversitesi’nde devam ediyor ve halen Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Üyesi olarak TBMM’de görev yapıyor.Komisyon Başkanlığına seçilen AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, komisyonun önemli çalışmalara imza atacağını, zamanın sınırlı olması nedeniyle hızlı ve etkili kararlar alacaklarını, gerekirse alt komisyonlar kurarak Ankara dışındaki illerde de çalışma yapabileceklerini söyledi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.