ALTINÖZÜ DOLUP TAŞIYOR

ALTINÖZÜ DOLUP TAŞIYOR

Son yıllarda aldığı yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Altınözü ilçesi 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de vatandaşların uğrak adreslerinden biri oldu.

Tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda yer alan birbirinden güzel tesisleriyle de ilgi odağı olmaya devam eden Altınözü ilçesinde, bayram tatilinde ciddi bir ziyaretçi sayısı kaydedildi. Vatandaşları Altınözü’nde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeyi hayatın her alanında hak ettiği yere ulaştırmak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarına vurgu yaptı. Altınözü’nün tarihi, kültürel, doğal ve turistik alanlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazır olduğunu dile getiren Başkan Sarı, önümüzdeki süreçte ilçe turizmini daha da yukarı bir seviyeye çekmek için yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.