ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR

Özel İlgi Özel Eğitim Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte Down Senromlu ve zihinsel engelli çocuklar Arsuz’da mutlu ve neşeli bir gün geçirdiler.Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Vekili Hasan Arslan’ın da katkı verdiği özel günde, harika bir gün yaşandı.

Özel İlgi Özel Eğitim Merkezi sahibi Nesli Özdemir ve Ferah Dal, gazetemize yaptıkları açıklamada, özel çocukların, her zaman özel ilgiye ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Bu mutlu günde bizleri onurlandıran, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Özel çocukların mutluluğu bizleri daha çok mutlu ediyor” diye konuştular.Etkinliğe katılan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Vekili Hasan Arslan da Down Sendromlu ve zihinsel engelli çocuklarla yakından ilgilendikleri görüldü.Zihinsel engelli öğrenciler ile Antakya’da katılan Down Sendromlu çocuklar davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlenirken, özel çocukların ‘annesi’ olan Cemile Bitargil’in organizasyonuyla da sahil ve tekne gezisi düzenlendi, çardakta öğle yemeği ile künefe ikram edildi.

Gezinti römorku ile gezen Down Sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar Arsuz’da felekten bir gün geçirdiler.Düzenlenen organizasyona Arsuz Kaymakamlığı ile Arsuz Belediyesinin de katkı vermesi dikkati çekti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.