EMEKLERİNİZE "SAĞLIK"

EMEKLERİNİZE "SAĞLIK"

Hatay’ın sağlık alanında yapılanma, yönetim ve teknik araç gereç anlamında eksiksiz ve tam kapasiteyle çalışması, ekip çalışmasının ürünü olarak belirtiliyor. Başta sağlık alanında yatırımlarını ülke genelinde olduğu gibi Hatay’da da gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve her hastayı kendi hastası olarak gören Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere, Hatay’da tüm çalışmalarda gösterdiği katkı ve çalışmayı sağlık alanında da gösteren Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın koordinasyonunda Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’nun mesai tanımaz çalışmaları, Hatay’ın önemli bir sağlık üssü haline gelmesini sağladı.

COVİD-19 İLE CANSİPERANE MÜCADELE EDİLİYOR

Hatay, son açıklanan rakamlara göre Türkiye’de Covid-19’lu hasta sayısının en az olduğu 30 büyükşehir belediyesi arasında Hatay, en az hasta sayısına sahip il oldu. Bu başarıda Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve Hatay’da koronavirüslü hastaların tedavisinde merkez haline gelen Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’nun emekleri titiz çalışmaları ön plana çıkıyor. Hastalara uygulanan başarılı tedavi, alanında uzman isimlerle çalışılması, ve tüm sağlıkçıların mesai mevhumu tanımadan çalışmalarıyla etkili oluyor. Virüsün diğer vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına bulaşmasını önlemek için tüm tesislerde detaylı temizlik çalışmaları rutin şekilde tekrarlanıyor. Tüm çalışmalar Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’nun koordinasyonunda gerçekleşiyor.

BAYRAKÇIOĞLU, HER KESİMDEN TAKDİR GÖRÜYOR

Her fırsatta sağlık çalışanları ile bir araya gelerek son durumu değerlendiren, aldığı şikayet ve önerileri can kulağıyla dinleyen Bayrakçıoğlu, çözüm yolları üretilmesinde de uzun yıllar edindiği tecrübeleri kullanmasıyla takdir topluyor. Her kesimden vatandaşın özel hastane kalitesinde hizmet aldığı hastanenin yönetimine olduğu kadar işleyişine de her fırsatta dahil olan Bayrakçıoğlu, sık sık düzenlediği poliklinik ziyaretleriyle hastalarla da sohbetler gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit ediyor. Çalışkanlığı ve problemlere getirdiği kalıcı çözümlerle adını ülke geneline duyuran Bayrakçıoğlu, her kesimden takdir görüyor.

HER PLATFORMDA KİTLELERE UYARIDA BULUNUYOR

Sosyal medya hesaplarından sık sık vatandaşlara uyarılarda bulunan Bayrakçıoğlu, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını da tüm sosyal mecralarda sık sık dile getiriyor. İşyeri ve vatandaş denetimlerine bizzat katılan Bayrakçıoğlu, bu anlamda kurallara uyulup uyulmadığını da denetliyor. Bu denetimler ve kurallara uyulması halinde vakaların hem Hatay’da, hem ülke çapında hem de dünya genelinde sıfırlanacağını her platformda belirten Bayrakçıoğlu, bu anlamda tüm vatandaşlara da maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını tavsiye ediyor. Vatandaştan çalışmalarıyla tam not alan Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, başarılı çalışmalarını, azim ve üstün gayretle görev alanı çerçevesinde sürdürüyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.