ALTINÖZÜ’DE TOKİ EVLERİ TESLİM EDİLDİ

ALTINÖZÜ’DE TOKİ EVLERİ TESLİM EDİLDİ

 Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Altınözü ilçesinde  tamamlanan 384 konut hak sahiplerine törenle teslim edildi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat sarı anahtar teslim törenine katılan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. ve Hatay bölge Milletvekili Hüseyin Şanverdi, ilçe kaymakamı  Bülent Uygur, İlçe Başkanımız  Yusuf Bulanık, Reyhanlı İlçe Başkanımız Mehmet Yumuşak ve Meclis üyelerimize teşekkür ederiz . Anahtar teslimi yapılan hak sahibi ailemizin heyecanlarına ortak olduk. dedi Altınözü ilçesinde yapımı tamamlanan 384 konut ve ticaret merkezi projesinin hak sahiplerinin kura çekiliş daha önce yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Kaymakam Bülent Uygur,   “İlçemize şehirleşme adına güzel bir görünüm sağlamanın yanında, ihtiyaç sahipleri veya evi olmayanların da uzun vadeli ödemelerle ev sahibi olmalarını sağlayan  bu proje için TOKİ yetkililerine teşekkür ediyoruz  ev sahibi olan  vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.