ATAKAŞ HATAYSPOR, SON ŞAMPİYONU DEVİRDİ

ATAKAŞ HATAYSPOR, SON ŞAMPİYONU DEVİRDİ

Süper Lig’de ilk haftanın kapanış maçında ligin yeni takımı bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor ile son şampiyon Medipol Başakşehir kozlarını paylaştı.

 Atakaş Hatayspor, ligin ilk hafta mücadelesinde Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda Mete Kalkavan’ın düdük çaldığı karşılaşmada Medipol Başakşehir’i Selim Ilgaz ve Helder Barbosa’nın golleriyle 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle fırtına gibi başladı.

SELİM ILGAZ HATAYSPOR TARİHİNE GEÇTİ

Atakaş Hatayspor zorlu maçta sahaya kalede Munir, Popov, Pablo Santos, Yusuf, Mesut, orta alanda Sackey, Ribeiro, Aabid, Gökhan, Selim, forvette ise Mame Diouf 11’i ile başladı.

Atakaş Hatayspor ilk golünü Mame Diouf’un asistinde Selim Ilgaz ile buldu. Rakip defansı çalıma dizen Selim Ilgaz Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi. Selim’in golü aynı zamanda Hatayspor’un Süper Lig’deki ilk golü oldu. Hatayspor’un golünü kaydeden Selim Ilgaz Hatayspor’un tarihine adını yazdırmayı başardı. Rakip takımın dünyaca ünlü golcüleri Demba Ba ve Enzo Crivelli’ye şut artırmayan defans hattı ile Hatayspor, maçı önemli bir pozisyon vermeden tamamladı. İlk yarı bu skorla Hatayspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA DA SAHANIN HAKİMİ ATAKAŞ HATAYSPOR OLDU

Atakaş Hatayspor, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da rakibine topu göstermedi. Rakip takım ikinci yarıya oyuncu ve sistem değişikliği ile başladı. Danijel Aleksic yerini Kerim Frei’ye bıraktı. Atakaş Hatayspor’da da Adama Traore, takımının formasını ikinci yarıda giydi. İki takım arasında kora kor bir mücadele yaşandı. Maçın son anlarında rakip ceza sahasına çalımlarla giren Adama Traore, pasını attı. Atakaş Hatayspor’un Portekizli yıldızı Helder Barbosa yerde giden topa ayağını uzattı. Top kaleci Mert Günok’a çarparak ağlarla buluştu. Bu golle Atakaş Hatayspor, 2-0 öne geçerek iyice rahatladı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve hakem Mete Kalkavan maçın son düdüğünü çaldı. Bu sonuçla Atakaş Hatayspor, lige 3 puanla başladı. Atakaş Hatayspor elde ettiği 3 puanla ilk haftada 6. Sıraya yerleşti. Atakaş Hatayspor, ligin ikinci hafta mücadelesinde önümüzdeki hafta Pazartesi günü İstanbul Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Haber:Bedir GÖRÜN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.