DALGAÇ KÜNEFE, KAHVALTIDA “SERPME” YERİNE “SEÇME” DÖNEMİNİ BAŞLATTI

DALGAÇ KÜNEFE, KAHVALTIDA “SERPME” YERİNE “SEÇME” DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Uçar: “Yemediğiniz, istemediğiniz ürünler masanıza gelmeyecek”

Bölgede yöresel tatlarda fark yaratan Dalgaç Künefe, kahvaltısıyla da iddialı. Özellikle, “seçme kahvaltı” servisine başlayan Dalgaç Künefe, israfın önüne geçme maksadıyla örnek bir davranış ortaya koydu. Dalgaç Künefe İşletmecisi Halil İbrahim Uçar, konu ile ilgili şu açıklamalara yer verdi: “Türkiye’de her yıl 7,7 milyon ton, kişi başı 93 kg yiyecek israf ediliyor. Türkiye, dünya genelinde en fazla gıdanın israf edildiği ülkeler arasında yer alıyor. Ve maalesef en büyük israf kalemlerinden biri de serpme kahvaltı uygulaması. Biz, işletmemiz için önemli konulardan biri israfı serpme kahvaltıda önleyebilmektir. TÜRES başkanımız Sayın Ramazan BİNGÖL bu konuda öncülük etmiş olup, bizlerde şubelerimizde SEÇMELİ Kahvaltı uygulamasını başlattık. DALGAÇ KÜNEFE VE KAHVALTI Salonu olarak şubelerimizde SERPME Kahvaltı devam etmekle beraber, müşterilerimize SEÇMELİ Kahvaltıyı tanıtarak tavsiyede bulunuyoruz” dedi.

Peki Nedir Seçme Kahvaltı?

Vatandaşların neden seçme kahvaltıyı tercih etmelerini konusuna da açıklık getiren Uçar, şunları söyledi: “Sadece sizin seçtiğiniz ürünlerin masanıza servis edileceği ve sadece bu ürünlerin ödemesini yapacağınız bir uygulama. Seçme kahvaltı ile menüde yer alan istediğiniz ürünü özgürce seçip sipariş edebileceksiniz. Yemediğiniz, istemediğiniz ürünler masanıza gelmeyecek, böylelikle israfın önüne geçilecektir. Gıda israfı, çiftçiler, üreticiler, tüketiciler ve gıda zincirindeki tüm paydaşlar için yüksek düzeyde ekonomik zarara yol açmaktadır. Dalgaç Künefe ve Kahvaltı Salonu şubelerinde kullanılan ürünler “Yerli ve Milli” ürünler olmakla beraber aynı zamanda ”Yöresel” ürünlerdir. Her biri özenle seçilir, sofralarınıza getirilir” ifadelerine yer verdi.  Dalgaç Künefe sipariş ve rezerve telefonları: Vali Göbeği şubesi için 444 35 31 – 0326 503 98 00. Bölge Trafik şubesi için 444 35 31 – 0326 245 59 69. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.