ALTINÖZÜLÜ SPORCU TÜRKİYE FİNALLERİNDE

ALTINÖZÜLÜ SPORCU TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Olimpik deneme yarışlarına Altınözülü Arif Emir Sarı olimpik deneme ikincisi oldu. 

100 ve 200 metrede dikkat çeken bir performansa imza atan genç sporcu finalde yarışmaya hak kazandı. Hatayspor’un lisanslı sporcusu da olan genç atlet, Hatay’ı başarıyla temsil etti. Hatay Mustafa Kemal üniversitesi Beden eğitimi öğretmenliği Bölümünde okuyan genç sporcu Antrenörü Abdülmecid ölçer Senem Ölçer ve Öğretmeni Adem Yılmaz ile birlikte Türkiye Şampiyonasına ve Olimpik Deneme Yarışlarına ve milli takım seçmelerine hazırlanıyor.

FİNALLERE DAMGA VURDU

27-28 Nisan 2024 tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonun düzenlediği olimpik deneme yarışmalarında Hatay’ı temsil eden Hatayspor’un Lisanslı Sporcu Arif Emir Sarı Hem 100 metrede Hem de 200 Metrede piste çıkararak kendi serisinde çok iyi koşarak finalde koşmaya hak kazandı. 100 metre finalde koşan Arif Emir sarı olimpik denemede finalde 4.cü oldu. 200 metrede finale kalan Arif Emir Sarı final müsabakasında olimpik deneme ikincisi oldu. Arif Emir sarı Hatay Mustafa Kemal üniversitesi Beden eğitimi öğretmenliği Bölümünde okuyor.4 yıldır Hatayı İl dışında 100 metre 200 metre 400 metre ve 800 metrede temsil ediyor. Hatay’da atletizm pisti olmamasına rağmen defalarca Kısa Mesafe de finallere kalan sporcu hedefleri için düzenli Antrenman yapıyor. Antrenörü Abdülmecid Ölçer, Senem Ölçer ve öğretmeni Adem Yılmaz ile birlikte Türkiye Şampiyonasına, olimpik deneme yarışlarına ve milli takım seçmelerine hazırlanıyor.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.