ALTINÖZÜ’NDE AÇIK HAVA MÜZESİ GÜN SAYIYOR

ALTINÖZÜ’NDE AÇIK HAVA MÜZESİ GÜN SAYIYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, beraberindeki heyetle birlikte yakın zamanda ziyarete açılacak olan Açık Hava Tarım Müzesi’ni ziyaret etti.

İlçenin tarımsal kültürünün sergileneceği açık hava müzesi ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Başkan Sarı; “Altınözü açık hava tarım müzemiz yükleniyor. Her karışı altın değerinde olan cennet ilçemiz Altınözü’müzün temel geçim kaynağı olan tarımsal üretime dair ürünlerin sergileneceği Altınözü Açık Hava Tarım Müzemizi ilçemize kazandırmak üzere hazırlıklarımız sürüyor. Kurum amirlerimiz ve çalışma arkadaşlarım ile Müzemizi ziyaret ederek hazırlıkları değerlendirdik. Sizin emeğiniz bize emanettir diyerek çıktığımız bu yolda yöresel ürünlerimiz, tarım aletlerimiz ve tarım ürünlerimizin sergileneceği açık hava tarım müzemiz ilçemizin tarım kültürünün de cansız tanığı olacak. İlçemizin kültürünü ziyaretçilerine aktaracağımız Açık Hava Tarım Müzemiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.