DERDİ HALKA HİZMET OLANIN, İŞİ DE AŞKI DA MİLLETTİ

DERDİ HALKA HİZMET OLANIN, İŞİ DE AŞKI DA MİLLETTİ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, daha güzel bir Kumlu için tüm personellere talimatlar vererek ilçede geniş kapsamlı bir harekat başlattı.

İlçeye bağlı Tüm Mahallelerde başlatılan temizlik harekatı ile Fen İşlerine bağlı personeller yol temizliği ve moloz kaldırma çalışması başlattı. Mahalledeki atıkların temizlenmesi ile vatandaşların evlerine geri dönüşleri hızlandı, bunun yanı sıra ilçedeki kirliliğin de önüne geçildi. 

HAYALLERİ KÜÇÜK OLANLARIN AMAÇLARI DA KÜÇÜK OLUR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli yaptığı açıklamada; “Hayalleri küçük olanların amaçları da küçük olur. Sizlerin hayallerinde olmayanları amaçlayanlarla baş etmenizin imkansız olduğunu kabul edeceksiniz. Dün savaştıklarımızla ayni safta olanlarla tabiki dost kalmayacağız. Helal ekmek verdik haram ettiniz, geri alacağız. İçimize sızıp, çınarımızı bitirmeye çalışanlara artık müsamaha göstermeyeceğiz. Önümüzü tıkayacak gücünüz olduğunu sanarak oynamaya devam edin. Şu olmazsa burası batar, bu olmazsa işler durur, bu giderse memleket biter dediklerimizin de nasıl balon olduğunu da göstermiş olduk. Zaten memleketi bitirensiniz. 40 yıl taş koydurmadınız, çalıştırmadınız, hizmet ettirmediniz, bir bitin de düşün bu milletin yakasından. Yapılanı görmemek için kör numarası yaparak, nasıl yaptı, nasıl çarptı, nasıl nasıl ve hep nasıllarla uğraşanlar,  biz yapacağız siz seyredecek ve kabul edeceksiniz. Kırk senelik sahne hayatınız bitmiştir artık. İftira, şantaj, şikayet acziyetiyle önümüzdeki engelleri yok ettiğimiz gibi sizi de yok edeceğiz. Her yerel seçim yaklaştığında ortaya çıkan, bin bir iftira ve şantaj senaryolarını imza atan siyaset trolleri; İlçe başkanı belirmemek sizde, aday belirlemek sizde, ilçe takası sizde, ben olmazsam karşıya verin yetkisi sizde, başka partiye adam yollama yetkisi sizde. Bizim partimiz, yolumuz, ülkümüz belli. Burada başladık burada bitiririz ömrümüzü. Kimsiniz, bu hakları size kim verdi de, memleketi dizayn ediyorsunuz. Uyanın artık rüyanızdan bizde LİDER ne derse o. And olsun ki risk alacağız, gerekirse biteceğiz ama gelecek nesillere temiz bir memleket bırakacağız. Düne kadar sevdiklerinizle aynı saflarda kalmaya devam edin. Hak ve Batıl aynı anda bir yerde olmayacaktır. Unutmayın Vatanseverlerle hainleri artık aynı safa koymayacağız. Üç hilalin gölgesinde son nefesimizi vereceğiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.