REKTÖR EREN’DEN İLETİŞİM HAMLESİ

REKTÖR EREN’DEN İLETİŞİM HAMLESİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, İletişim Başkanlığı Adana İletişim Bölge Müdürü Mustafa Yalınız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Mustafa Yalınız’ı yeni görevinden dolayı tebrik eden Rektör Eren, Türkiye’nin iletişim politikalarının önemli bir unsuru olan İletişim Başkanlığı’nın bölgedeki çalışmalarının daha da güçleneceğine olan inancını dile getirdi. Ziyaret sırasında, üniversite ile İletişim Başkanlığı arasında kurulabilecek iş birliği fırsatları ele alındı. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, üniversitemizin bölgesel medya ve iletişim stratejilerine katkı sağlamak amacıyla akademik birikimini paylaşmaya ve gerekli desteği sunmaya hazır olduğunu vurguladı.
Görüşmenin sonunda, iki kurum arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi yönünde karşılıklı temenniler dile getirildi ve bölgedeki iletişim faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi adına yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir birliği sağlandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hediye takdimiyle son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.