DR. HÜSEYİN AKSOY: “ANTAKYA’YA SÖZÜMÜZ VAR, GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

DR. HÜSEYİN AKSOY: “ANTAKYA’YA SÖZÜMÜZ VAR, GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Arsuz’da yaşamını sürdüren Antakyalı depremzedeleri ziyaret ederek destek istedi. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Arsuz İlçesi’nde bulunan tatil sitelerinde yaşamını sürdüren Antakyalı depremzedeleri ziyaret etti. Antakya’nın seçkin ailelerinin bulunduğu tatil sitelerini ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy sırasıyla Madenköy, Derya Sitesi, Zümrüt, Orontes, Melek, Okan Akdeniz, PTT Evleri, İnci, Yaşamkent, Erenpark, Asiyan, Kıyıkent, Pedil Borankent, Şirinnar, Kıyıkent Vadi ve Pamir Sitesi’sinde yaşayan Antakyalı hemşerilerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde coşku ile karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür etti. 

“ANTAKYA’MIZI AYAĞA KALDIRMAK İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde hemşerilerinin desteğini isteyen ve seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlatan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Öncelikle 6 Şubat’ta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Allah bir daha bizleri böylesi acı olaylarla sınamasın. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bizler de çalışmalarımızı tamamladık. Yıkılan ve virane şehir haline dönmüş olan Antakya’mızı yeniden hep birlikte ayağa kaldırmak için el ele, omuz omuza vererek projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

“ANTAKYA’M KART İLE BİNLERCE VATANDAŞIMIZ FAYDALANACAK,  YÜZLERCE ESNAFIMIZ KALKINACAK”

Göreve gelmesi halinde Antakyalı hemşerilerine projeler hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bizler projelerimizi hazırladıktan sonra rakibimiz de bizim projelerimizi programlarına almışlar. Evet, biz halkımıza yönelik projeleri hayata geçireceğiz ve bizlerden de çok şey öğrenecekler. Halk belediyeciliğinin ne olduğunu işte o zaman anlayacaklar. İşbaşına geldiğimizde özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından ihtiyaç sahibi olan her vatandaşımıza Antakya’m Kart vereceğiz. Bu karta ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde her ay Antakya Belediyesi tarafından düzenli olarak bakiye yüklenecek. Bu bakiye ile vatandaşlarımız sigara ve alkol hariç gıda, giyim, market vb. her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu proje ile belediyemizin parası önce halkımıza gidecek, oradan da harcama yaptıkça Antakyalı esnafımıza gidecek. Böylece bu projemiz ile binlerce Antakyalı hemşerimiz faydalanacak, yüzlerce esnafımız da ekonomik olarak kalkınacaktır. Bu sayede hep birlikte hem esnafımızı, hem de Antakya’yı ayağa kaldırmış olacağız.” dedi.

“KİRACI VATANDAŞLARIMIZI EV SAHİBİ YAPACAĞIZ”

Kiracı vatandaşların ev sahibi olması ile ilgili projesi hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Hak sahibi olan hemşerilerimize devletimiz kanunen evlerini yapmak zorunda. Peki, kiracı hemşerilerimiz ne yapacak? Hiç ev sahibi olamayacak mı? Buradan kiracı olan Antakyalı hemşerilerime sesleniyorum. Hiç üzülmeyin. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek olan konut projesi kapsamında kiracı olan tüm hemşerilerimizi belli bir peşinat karşılığında ev sahibi yapacağız. Projeler hazır, fonlar hazır. Büyükşehir Belediyesi 4 bin, Antakya Belediyesi olarak ise bin konut yapacağız. Bizim İşimiz Gücümüz, Gecemiz Gündüzümüz Antakya olacak.” dedi.

“KADINLARIMIZA EKONOMİK DESTEK VERECEĞİZ”

Kadınlara yönelik hayata geçireceği Üreten Eller Projesi hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Önemli projelerimizden bir tanesi de kadınlarımız için Üreten Eller Projesi. Bu proje ile önce belediyemizde kurslar açacağız. Kadınlarımız kendi alanlarında üreteceği ürünlerin malzemelerini bizler Antakya Belediyesi olarak ücretsiz vereceğiz. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri belediye olarak bizler kadınlarımızdan satın alarak elde edilen ürünleri belediye olarak pazarlayacağız. Bu sayede hem kadınlarımızın evine ekonomik destek evereceğiz, hem de kadınlarımızın aktivitelerde bulunmasını sağlayacağız. Üreteceğiz, Yapacağız, Başaracağız.” dedi.

“ENGELLİ VE YAŞLISINA SAHİP ÇIKMAYAN BİR BELEDİYE DÜŞÜNÜLEBİLİR Mİ?”

Engelli ve yaşlılara yönelik hayata geçirilecek olan Engelsiz Birim projesi hakkında bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Konteyner kentlerde ve hanelerde yaşayan engelli vatandaşlarımızın kişisel bakımlarından tutun, barınma ihtiyaçlarına kadar her şeyi Antakya Belediyesi olarak karşılayacağız. Eğer imkanlar el verir ise maddi destek de vereceğiz. Engelli ve yaşlı vatandaşına sahip çıkmayan bir belediye düşünülebilir mi? Konteyner kentlerde yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımız maalesef zor durumda. İnşallah göreve geldiğimizde ne kadar engelli ve yaşlı vatandaşımız var ise hepsine biz sahip çıkacağız.” dedi.

“ANTAKYA’YI ANTAKYALILAR YÖNETECEK”

Antakyalı hemşerilerine gerçekleştirdiği ziyarette Antakya’yı Antakyalıların yöneteceğinin sözünü veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bu şehrin çocuklarına, gençlerine, kadınlarına, emeklilerine, 7’den 77’ye herkese sözüm var! Ay-yıldızlı bayrağımız altında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında örfümüzü, adetlerimizi, kültürlerimizi koruyacak, hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden, Antakya’ya yakışacak şekilde, bu şehri yeniden ayağa kaldıracak ve hiç kimseyi yalnız bırakmayacağım. Bunu Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, demokrasimizin halkımıza verdiği güç ile birlikte yapacağız. Antakya’yı Antakyalılar yönetecek. Kendi siyasi ikballeri ve rantları uğruna Antakya’ya göz koyanlara izin vermemek için, gece gündüz demeden çalışıyorum. Allah’ın izni ve milletimizin takdiri ile geliyoruz. Bizlere kapılarınızı açıp, sıcak ilgi ile karşılayarak göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Allah’ın izni ile Antakya ve Antakyalılar kazanacak!” diyerek sözlerini tamamladı.

“DR. AKSOY AFFAN KAHVESİ’Nİ UNUTMADI”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Hatay’ın Arsuz İlçesi’nde gerçekleştirdiği site ziyaretleri esnasında Arsuz karayolu üzerinde faaliyet gösteren Affan Kahvesi’ni unutmayarak işletmeciliğini yapan Onur Sahillioğlu’nu ziyaret ederek eski hatıraları yeniden canlandırdı. 6 Şubat depremi öncesinde Antakya’nın Kurtuluş Caddesi’nde faaliyet gösteren Affan Kahvesi’nin deprem sonrasında yeniden ayağa kalkarak Arsuz’da hizmete açılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Çocukluğumuzun gözbebeği olan Affan Kahvesi’nde artık unutulmayacak güzelliklerle hatıralarımız mazide kaldı. Her şeyi geride bırakarak yeniden ayağa kalkma cüreti gösteren Affan Kahvesi işletmecisi Onur Sahillioğlu’nu tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.