ERASMUS+ “#urban greE+n” PROJESİNİN KAPANIŞ TOPLANTISI YAPILDI

ERASMUS+ “#urban greE+n” PROJESİNİN KAPANIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Romanya’dan Asociația Sportivă Romișcare Derneği ve Slovakya’dan Mother Flower kurumunun ortaklığıyla yürütülen Erasmus+ “#urban greE+n” adlı projenin çoğaltıcı etkinliği 14.07.2023 tarihinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde gerçekleşti.

Projenin çoğaltıcı etkinliğine, Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ; Koordinatör Kaymakam Ceyhun DENLİ, Şafak KARACA, Miyase DEMİR ve Oğuzhan ALTUNAY; İskenderun İlçe Jandarma Komutanı, J. Binbaşı Yusuf YILDIRIM, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ve üniversitelerin proje koordinatörleri ile Romanya, İtalya ve Yunanistan’dan gelen misafirler katıldı.Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlatılarak, Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM’in sunumu, proje katılımcılarından İngilizce Öğretmeni Serpil AKGÜN’ün duygu ve düşüncelerini paylaşımı, projeye katkı sunan kurumlara plaket takdimiyle devam etti.

Proje koordinatörü Yeliz SEVİM proje hedeflerinin; biyoçeşitlilik ve çevre konuları üzerinde farkındalık yaratmak, proje konuları ile ilgili oluşturulan kitapçığın 600 gence ulaştırılması ve ücretsiz olarak “Belen Kaymakamlığı Proje Ofisi” grubunda erişime açılması, Türkiye, Slovakya ve Romanya’da çalışma ziyaretlerinde iyi uygulama örneklerinin 36 uzmana göstermek ve Sivil Toplum Örgütleri, dernekler ve yerel yönetimler arasında koordinasyon ve iş birliği sağlamak olduğunu belirtti.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ; Erasmus+ projelerinin kültürel ve sanat alanında farkındalık yarattığını, kültürel çeşitliliğin birleştirici gücünü gösteren bu gibi projelerin ülkemiz, ilimiz ve ilçemizin diğer ülkelere karşı tanıtımı, kültürel mirasın gelecek kuşaklara aktarılması, ülkemiz ile ilgili dış ülkelerdeki kişiler arasında pozitif bir düşünce yaratılmasına katkı sağladığı göz önünde bulundurulduğunda, bu açıdan ayrı bir önem arz ettiğini, Erasmus+ projelerine her zaman destek vereceğini belirterek emeği geçen Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM’e, projeye destek olan kamu kurum ve kuruluşlarına ve katılımcılara teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.