ALTINÖZÜ’NÜN GÜZELLİKLERİ SERGİLENDİ

ALTINÖZÜ’NÜN GÜZELLİKLERİ SERGİLENDİ

Medeniyetler Şehri Hatay’ımızın Zeytin Diyarı ilçelerinden biri olan Altınözü İlçesi, TRT1 ekranlarında hafta sonu yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programına konuk oldu. Zeytin Diyarı Altınözü İlçesi’ne gelerek ilçenin gastronomi konusunu ele alan ve TRT1 ekranlarında hafta sonları yayınlanan Lezzetli Tavsiye adlı programın sunucusu Turgay Başyayla, Zeytin Müzesi, Cam Teras, Ters Konak ve Millet Parkı ile birçok yerde Altınözü İlçesi’nin tanıtımını gerçekleştirdi.

TURGAY BAŞYAYLA ALTINÖZÜ’NE HAYRAN KALDI

Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye adlı programda Zeytin Diyarı Altınözü İlçesi’nin meşhur zeytin ve zeytinyağı, zeytinyağı ile yapılan kahvaltı mezelerinin vazgeçilmez yemeği Zahter Salatası ile yaz ve kış aylarında evlerin vazgeçilmez zeytinyağlı yemeklerinden Sarmaiçi yapımı gerçekleştirildi. Yapılan Zahter Salatası ile Sarmaiçi yemeğini yakından tatma imkanı yakalayan program sunucusu Turgay Başyayla, yapılan yemeklere hayran kaldı.  Yerli ve yabancı turistlerin kısa sürede yoğun ilgisini çeken Cam Teras’ta gerçekleştirilen tanıtım programı Hataylılar tarafından yoğun ilgi ile izlendi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.