AMANOSLARDAN ALKIŞLANACAK DAVRANIŞ

AMANOSLARDAN ALKIŞLANACAK DAVRANIŞ

Hatayspor’un Amanoslar Taraftar Grubu takımın ligde kalma onuruna Konya 1. Etap konteyner kentte bir etkinlik düzenledi.

Hatayspor’un İskenderun temsilcisi Ümit Doğan, Mehmet Kanmaz ve Ömer Demir, Prestij Erkek Kuaförü olarak 75 çocuğun bayram tıraşını yaptılar. Etkinlikte limon dondurma, pamuk şeker, oyuncaklar ve sürpriz hediyeler dağıtıldı. Amanos Hatayspor Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Efe Toper, dernek olarak sosyal projelere imza atmaya devam edeceklerini belirterek, “Amanoslar taraftar grubu yaz boyunca bu ve buna benzer sosyal projelere imza atmaya devam edeceğiz. Amanos Taraftar Derneği, kentimizde yaşanan sorunlara duyarlı olmayı sürdürecektir. Asrın felaketinin izlerini birbirimizle dayanışma ile silmeye çalışacağız. Etkinliğimize katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AMANOSLAR YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK

REKLAM ALANI

Amanos Hatayspor Taraftar Derneği Kurucusu Hasan Toper, derneklerinin insanlarının yüzünü güldürecek projelere imza atmaya devam edeceğini söyledi. Depremde yakınlarını evini, barkını her şeyini kaybeden insanları sosyal projelerle mutlu etmeye çalışacaklarını belirten Hasan Toper, “Bu kapsamda Amanos Hatayspor Taraftar Derneği, konteyner kentlerde yaşayan çocukların motivasyonunu arttırmak, çocukların bilgilendirilmesi ve aynı zaman çocukların öğrenirken eğlenmesi amacı doğrultusunda etkinlikleri sürdürmeye devam edecek. Hatayspor’a destek için tribünde, Hatay için de sosyal sorumluluk projelerimizle sahada olacağız” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.