ANIZ YANGINI TEHLİKE SAÇIYOR

ANIZ YANGINI TEHLİKE SAÇIYOR

Hatay’ın komşu kentlerinde meydana gelen anız yangınları tehlike yaratmaya devam ediyor.

Son olarak Kahramanmaraş’ta, ardından ise Akdeniz Bölgesi’nde yer alan diğer kent Mersin’de meydana gelen anız yangınları makilik alanlara zarar verdi. Mersin’in Tarsus ilçesinde çıkan anız yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. İncirgediği Mahallesi’nde çıkan anız yangını, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri ile yangın söndürme uçağı sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

KAHRAMANMARAŞ’TA UZUN ÇABA SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ

REKLAM ALANI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde makilik alana sıçrayan yangın, 25 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Narlı Mahallesi kırsalında dün öğle saatlerinde tarım arazisinde çıkan anız yangınının, makilik alana sıçramasıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Bölgeye sevk edilen Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter, çok sayıda arazöz ile itfaiye ekibinin yaklaşık 25 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangında 10 hektarı tarım arazisi olmak üzere toplamda 95 hektarlık alan zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.