ANTAKYA BELEDİYESİ HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR 

ANTAKYA BELEDİYESİ HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR 

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu yürütülen hizmetleri yerinde inceledi. Antakya Belediyesi ekipleri, Antakya’nın 95 mahallesinde aralıksız olarak hizmet vermeye devam ediyor. 

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Bök;  Haraparası Mahallesi’nde amatör spor kulüpleri için hazırlanan futbol sahasını, Esentepe Mahallesi çok amaçlı salonunu ve Odabaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışmalarını yerinde denetleyerek, hizmetlerin titizlikle sürdürülmesi hususunda talimatta bulundu. 

Vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeyi ilke edinen Antakya Belediyesi; daha düzenli, gelişmiş ve tertemiz bir Antakya için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yürütülen hizmetler kapsamında yapımı tamamlanmak üzere olan Esentepe Mahallesi çok amaçlı salonu, Haraparası Mahallesi’ndeki amatör spor kulüpleri için hazırlanan futbol sahası ve Odabaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışmalarının tamamlanarak hizmetlerin etap etap sürdürüleceği ifade edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.