ANTAKYA’DA’ ‘İŞİN ÖZÜ İZZETTİN YILMAZ SÖZÜ’’

ANTAKYA’DA’ ‘İŞİN ÖZÜ İZZETTİN YILMAZ SÖZÜ’’

Antakya’yı derinden etkileyen deprem sürecine rağmen Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a tam güven duyan Antakyalı vatandaşlar, kentin eski günlerine kavuşacağından emin.

6 Şubat deprem sürecinin başından bu yana kenti sahiplenerek vatandaşların tüm ihtiyaçlarına koşan Başkan Yılmaz, depremin üzerinden 6 aydan fazla süre geçmesine rağmen durmadan, dinlenmeden vatandaşlar için koşturmaya devam ediyor. Hiçbir asli görevi aksatmadan yerine getiren ekipler, Başkan İzzettin Yılmaz’ın kesin talimatları ile kent eski haline dönene kadar 7/24 mesai anlayışı ile çalışıyor. Çöp toplama, park ve bahçe düzenleme, konteyner kent çevrelerinin düzeni, hafriyat artığı kaldırma, evleri hasarsız ve az hasarlı olan vatandaşların evlerine geri dönebilmeleri için gereken desteğin sağlanması dahil tüm hizmetlere koşan Antakya Belediyesi, deprem sürecinin en çalışkan belediyesi olmayı başardı.

“SON VATANDAŞ EVİNE GİRENE KADAR SAHADAYIM”

Sık sık gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle her daim yanlarında olduğu vatandaşlara güven aşılayan Başkan Yılmaz, tüm mahallelerde ağzından düşürmediği şu sözü ile vatandaşlara tam olarak güven aşılamayı başarıyor. “Son vatandaş evine girene kadar sahadayım” diyerek yerel seçimlerde kendisine çok güvenilmesine rağmen görev verilmemesi halinde dahi gönüllü olarak sahada olacağını belirten Başkan Yılmaz, gözünü budaktan sakınmayan görev aşkı ile vatandaşların da takdirini kazanıyor.

KONUTLAR İZZETTİN YILMAZ’A EMANET

Antakya’da ilk etabına başlanan 5 bin konut ve 600 işyerinin takibini de üstlenen Başkan Yılmaz, bu çalışmaların Kası ayı sonuna kadar tamamlanması için de sürekli projeyle ilgilenecek. Vatandaşların sağlıklı binalara ve işyerlerine kavuşması için her daim takipte olan Başkan Yılmaz, çalışkanlığı ile başta sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanların da Antakya’da en güvendiği isim konumunda bulunuyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.