ANTAKYA BELEDİYESİ TEYAKKUZ”DA

ANTAKYA BELEDİYESİ TEYAKKUZ”DA

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonundan itibaren başlayan sağanak yağışlar nedeniyle sel ve su taşkınları yaşanan bölgelere zamanında müdahale ediyor. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre sel ve su taşkınlarını önlemek amacıyla sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar çalışan ekipler şehrin dört bir köşesinde tıkanan kanallarda vatandaşların talebi doğrultusunda kanal açma çalışmaları gerçekleştirdiler. Ekipler eş zamanlı olarak toprak kayması ve çökme gibi durumlar yaşanan yollarda hummalı çalışmalar gerçekleştirerek vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye gayret gösterdi. 

Oğlakören, Üçgedik, Narlıca, Alaattin, Aşağıoba, Yeşilova ve Saçaklı Mahallelerinde yol açma, kanal açma, sel sularının sebep olduğu yığınları kaldırma çalışmaları gerçekleştiren Antakya Belediyesi ekipleri, Kurtuluş Caddesi üzerinde şiddetli yağışlardan etkilenerek yıkılma tehlikesi yaşayan eski bir binaya da koruyucu direkler ve tel örgü ile önlem aldı. Antakya Belediyesi açıklamasının devamında şiddetli yağışlar nedeniyle vatandaşların tedbirli olmaları konusunda hatırlatmada bulundu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.